Styrelse/ Kontakta oss

Vill du läsa våra stadgar?

Klicka på länken: Motala Filmstudios stadgar

Styrelsen

Vill du vara med och hjälpa till? Hör av dig till oss i så fall.

6 reaktioner på ”Styrelse/ Kontakta oss

 1. Jag gick med i filmstudion i år och är imponerad av två saker: filmutbudet och publiktillströmningen. Jag såg inte Utøya-filmen och inte Smultronstället. Den första för att jag inte tror mig stå ut med vad den skildrar, den andra för att jag har sett den så många gånger att jag kan den utantill. Men resten – fantastiska filmer överlag. Kommer just från ”Saknaden”. Fruktansvärt stark. Ett mästerverk. Jag såg att en person hade gett den en kula, vilket är obegripligt. Då ska man kanske inte vara medlem i en ambitös filmklubb om man inte fattar storheten hos en sådan film. Annars är det överraskande och roligt med så många medlemmar.

 2. Hej på er! Saknar menyvalet ”Kontakta oss”, men lämnar min kommentar här och hoppas den landar rätt 😀 Vilket suveränt jobb ni gör! Vilket varierat och spännande utbud – jag har aldrig gått besviken från en visning! Stor uppskattningskram till alla i stytelsen!
  P.S. Nu minns jag inte namnet på killen som gjort introduktioner till några av ”vintagefilmerna”, men han är så kunnig och helt suverän! Sammanfattningar på hemsidan? 🙄

  • Hej Elisabeth.
   Vi är bara en förening för filmintresserade och vi har bara rättigheter att visa filmerna en gång och då ska det ske på Folkets hus. Sedan skickas filmen tillbaka till den som äger rättigheterna till filmen samma dag.
   Däremot finns det plats att bli medlem om man vill och kan det. Det kostar 280:- för åtta filmer som visas på torsdagkvällar klockan 18.30 med start nu på torsdag.
   Hälsningar från Pia, Motala filmstudio

 3. Hej,
  Medelvärdet för kvällens film är fel. Korrekt värde är 5,45.
  Vi tycker att filmen var ”kanonbra”.
  Det rätta värdet ska väl publiceras.

  Bästa hälsningar
  Thomas Höög

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.