2 reaktioner på ”Styrelse

  1. Jag gick med i filmstudion i år och är imponerad av två saker: filmutbudet och publiktillströmningen. Jag såg inte Utøya-filmen och inte Smultronstället. Den första för att jag inte tror mig stå ut med vad den skildrar, den andra för att jag har sett den så många gånger att jag kan den utantill. Men resten – fantastiska filmer överlag. Kommer just från ”Saknaden”. Fruktansvärt stark. Ett mästerverk. Jag såg att en person hade gett den en kula, vilket är obegripligt. Då ska man kanske inte vara medlem i en ambitös filmklubb om man inte fattar storheten hos en sådan film. Annars är det överraskande och roligt med så många medlemmar.

  2. Hej på er! Saknar menyvalet ”Kontakta oss”, men lämnar min kommentar här och hoppas den landar rätt 😀 Vilket suveränt jobb ni gör! Vilket varierat och spännande utbud – jag har aldrig gått besviken från en visning! Stor uppskattningskram till alla i stytelsen!
    P.S. Nu minns jag inte namnet på killen som gjort introduktioner till några av ”vintagefilmerna”, men han är så kunnig och helt suverän! Sammanfattningar på hemsidan? 🙄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.