Har ni upptäckt detta om betygen?

Vi sparar alla betyg och lägger in dem i en sammanställning där man kan se vilka betyg ni medlemmar gett samtliga filmer vi visat sedan 2007 till och med idag. Just nu är det 232 filmer. Högsta betyget av alla dessa filmer fick: ”Jakten” med betyget 6,67  och lägsta fick: ”Tristram Shandy” med betyget 2,42. Betygssammanställningen hittar du via denna länk eller genom att klicka på ”Filmbetyg 2007-2022” längst upp på hemsidan.

När vi har visat en film, så lägger vi redan på kvällen samma dag ut betyget – både på hemsidan och på vår Facebooksida. Dessutom så lägger vi in information om BETYGSFÖRDELNING längst ner på filmens sida på hemsidan. Det kan för vissa vara lite intressant att se hur betygen fördelade sig. Till exempel ikväll så tyckte fem personer att filmen bara var värd en etta i betyg, men samtidigt fanns det elva personer som gav den högsta betyg, det vill säga en sjua.

Så ikväll lade vi till följande information längst ner på Pensionat Paradisets sida:

BETYGSFÖRDELNING:

  • Betyg 1: 5st
  • Betyg 2: 4st
  • Betyg 3: 13st
  • Betyg 4: 37st
  • Betyg 5: 40st
  • Betyg 6: 18st
  • Betyg 7: 11st

 

Om piawi

En reaktion på ”Har ni upptäckt detta om betygen?

  1. Hej, Jag tycker inte riktigt att den här filmen hör hemma i filmstudions program. Jag skrattade visserligen och den var rolig, men kvalitén på ljud och annat är inte bra. Det är en film som finns att hitta och titta på hemma i tvsoffan. På bioduk vill jag få en ljud- och filmupplevelse som jag inte kan få hemma. Hoppas ni fortsätter med ett tidigare utbud av kvalitetsfilmer. Med vänlig hälsning Maria Rasch

    Skickat från min iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.