Tråkigt besked

Hej alla medlemmar och andra intresserade av Motala filmstudio.

Vi har ikväll haft ett styrelsemöte för att vi behövde komma fram till ett beslut gällande höstens filmstudiovisningar. Tyvärr har inte problemen med Corona lugnat sig tillräckligt mycket för att vi skulle kunna räkna med att tillräckligt många skulle komma till visningarna. Fortfarande är det max 50 personer som gälller. Det finns ett förslag från Folkhälsomyndigheten att det skulle ändras till max 500 personer, men det är ännu inte beslutat. Även om detta beslut skulle komma  måste man ha ett avstånd mellan varje person som skulle innebära att vi bara kunde fylla lokalen till en tredjedel.

Vi har kollat upp hur andra filmstudior i landet gör och de flesta har beslutat sig för att ställa in höstens visningar. Vissa har gjort medlemsundersökningar och då kommit fram till att väldigt många känner sig tveksamma till att sätta sig en lokal med mycket folk.

Vi kom alltså fram till ett beslut som innebär att vi inte kommer att visa några filmer under hösten. Vi hoppas på att läget har ljusnat inför nästa år och att ni orkar vänta på oss!

Sveriges förenade filmstudios kommer att anordna en möjlighet till digitala visningar under hösten, men det får vi återkomma till när vi har fått mer information.

Vi saknar er och vår filmstudio!
/Motala filmstudios styrelse

Om piawi

3 reaktioner på ”Tråkigt besked

  1. 6 augusti 2021
    Hej,
    Längesen vi hörde något från Er. Vi är många i Motala som har saknat filmkvällarna och
    som undrar om och när Ni kommer igång .
    Hälsningar Irma axén

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.