Nu vill vi veta vad ni tycker

Efter filmen idag hade styrelsen ett möte där vi valde filmer till nästa säsong. Dessutom diskuterade vi var vi ska ha filmstudion nästa säsong. Det är ett svårt val. Därför vill vi ta reda på vad ni har för synpunkter. Detta är en rådgivande omröstning som styrelsen sedan kan ta hjälp av när vi slutligen tar ett beslut. Vi måste då ta hänsyn till kostnader, medlemsantal etc. Ett dyrare alternativ kan påverka medlemsavgiften i längden, men det beror ju även på antalet medlemmar. Före detta, nuvarande och eventuellt kommande medlemmar får rösta.

Vi ser tre alternativ:

  1. Vi fortsätter på Motala Convention Centre.
    Vi har fått ett prisförslag på 2000:-/visning. Då blir det på torsdagskvällar som nu och samma tid. Där finns 400 platser.
  2. Vi återvänder till biograf Royal och har två föreställningar på tisdagar, en på eftermiddagar och en kvällstid. Då finns alltså 308 platser och vi får göra två filmstudiogrupper. Då kostar det 3400:-/filmtillfälle eftersom det blir två grupper. Eftersom vi i styrelsen arbetar dagtid, så behöver vi då hjälp i entrén vid eftermiddagsföreställningen av er medlemmar.
  3. Vi återvänder till biograf Royal och har en visning på tisdagskvällar. De vill alltså byta till tisdagar. Där finns 154 platser. Då kostar det  1700:-/föreställning.

Nu är omröstningen avslutad. Vi återkommer med information så fort vi vet hur det blir.

Tack för synpunkterna!

Om piawi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.