Tråkiga nyheter..igen!

I torsdags förra veckan fick vi veta att biografen Royal skulle renovera biosalongen och då byta ut alla stolar. Då meddelade vi detta på denna sida. Vi räknade då ut att det, efter den information vi då fått, skulle gå att sälja endast 160 medlemskort denna säsong. Förra säsongen hade vi 194 medlemmar, så vi förstod att alla våra medlemmar inte skulle kunna få plats.

När vi idag kom till bion fick vi information om att ytterligare två stolsrader skulle tas bort redan nästa vecka. Det innebär att vi kommer att ha endast 106 platser från nästa vecka. Vi hade sålt 100 medlemskort via biblioteket och 26 stycken via bankgiro. Detta gjorde att vi var tvungna att säga nej till att sälja medlemskort på plats till många av våra trogna medlemmar, vilket inte alls kändes bra.

Vad beror då detta på och hur blir det sen?

Jo, Royal ägs av SF  – centralt och det är de som äger biografen och det är de som bestämmer när renovering ska ske. De som arbetar på Royal fick själva mycket kort varsel och de kan inte styra detta.

När allt är färdigt, kommer det att finnas 153 stycken bredare och skönare stolar. I slutet av mars ska de vara färdiga.

Vi i styrelsen måste nu bestämma hur vi ska göra med försäljningen av medlemskort under nästa säsong.

Om piawi

En reaktion på ”Tråkiga nyheter..igen!

  1. Pingback: Angående kvällens filmvisning « Motala Filmstudio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.